Qui som

L’Associació de Professors de les Escoles Cristianes de Catalunya, constituïda oficialment a Barcelona el dia 10 de maig de 1986, som una associació que ofereix a tots els professors que treballem en les escoles adherides a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya la possibilitat de treballar junts en una entitat professional i amb autonomia plena.

Formem part de la junta permanent de la Fundació “Escola Cristiana de Catalunya”. Això es tradueix en reunions periòdiques del Secretari General de la Fundació, el president de l’Associació de Pares i Mares, la presidenta de les patronals i la presidenta de l’APECC, on es parla de les qüestions que preocupen a nivell escolar a cada un dels sectors.

No som un sindicat, per tant no podem participar en l’elaboració del conveni.

Representem tots els professors de les Escoles Concertades de Catalunya que som molts milers. Som conscients que, a pesar de treballar tots en centres concertats la realitat de les escoles i la situació del professorat no és la mateixa i això afavoreix la poca unitat reivindicativa que existeix entre nosaltres. Hauríem de trobar els punts que ens uneixen i no els que ens separen per poder formar una unitat, amb uns principis de lluita comuns a tots.

Som els únics representants del professorat de les escoles concertades cristianes que com entitat podem fer arribar la nostra veu a la patronal.